< >

Tonight something was at my door

#2012/088
film type animation Produktionsland Germany production year 2010 runtime 3' animation technique animated collage
screening format MiniDV ratio 1.33:1 (4:3) colour colour sound Stereo screening format languages no dialogue

Eine Fabel.

Regie Christine Gensheimer producer Christine Gensheimer Drehbuch Christine Gensheimer Schnitt Christine Gensheimer Kamera Christine Gensheimer Musik Kanttoripoika animation Christine Gensheimer
festivals Internationale Kurzfilmtage Oberhausen
Regie
  • Christine Gensheimer
  • August-Bebel-Str. 94
  • 33602 Bielefeld
  • Germany
  • +49.(0)1577.3818575
  • www.christinegensheimer.de
Produktion
  • Christine Gensheimer
  • August-Bebel-Str. 94
  • 33602 Bielefeld
  • Germany
  • +49.(0)1577.3818575
  • www.christinegensheimer.de
Vertrieb
  • Christine Gensheimer
  • August-Bebel-Str. 94
  • 33602 Bielefeld
  • Germany
  • +49.(0)1577.3818575
  • www.christinegensheimer.de
sales
  • Christine Gensheimer
  • August-Bebel-Str. 94
  • 33602 Bielefeld
  • Germany
  • +49.(0)1577.3818575
  • www.christinegensheimer.de

Christine Gensheimer

geboren 1976 in Frankfurt a.M.;
studierte freie Zeichnung an der Fachhochschule Bielefeld, Diplom 2006;
lebt als freischaffende Künstlerin und Filmemacherin in Bielefeld

Filmografie
2006 Autokino
2006 Unheimlich3
2006 Teenage Tiger
2007 spy on you
2008 How did you feel in me
2008 Golden Phone
2011 Popcornparty
2011 Pyhä Oppi